torstai 30. huhtikuuta 2009

Vihdoin kotona

Viime kuukausi on ollut Nemolla aikamoista reissaamista ja uusiin paikkoihin tutustumista. On ollut kissahotelli, eläinlääkäri ja uusi hoitopaikka. Nyt Nemo saa välillä olla ihan rauhassa, kun ei meillä ihmisillä ole mitään pitkiä kotoa poistumisia tiedossa. Oli kyllä kova ikävä Nemoa, joten senkään takia ei ihan heti halua lähteä kauemmaksi.

Uudessa hoitopaikassa (kaverimme luona) oli kuulemma mennyt tosi hyvin. Vein Nemon hoitoon keskiviikkoiltana ja heti se rupesi tutkimaan paikkoja. Oli ainakin paljon enemmän huoneita tutkittavana kuin kotona. Nemo oli ollut kiltisti ja nukkunut jopa ensimmäisen yön sängyn vieressä pikkupedissä. Ohhoh, aikamoista vieraskoreutta. No, oli Nemo sitten kuitenkin loppuöinä jo nukkunut isossa sängyssä. Oli se kuulemma ollut niin söpö ja reipas, että nyt meillä on Nemolle hyvä hoitopaikka jatkossakin. Kiitos vielä hoidosta.

Kotiinpaluu sujui hieman ihmettelyn merkeissä, mutta nyt Nemo on muutamia maukunoita lukuunottamatta rauhoittunut ja leikkii ihan normaalisti.

Kun lähdimme pääsiäiseksi Lappiin, Nemo olisi selkeästi halunnut tulla mukaan. Matkalaukku kiinnosti, ja kaikki kolot ja pussukat piti tutkia läpi. Ehkä me seuraavalla kerralla otamme Nemonkin mukaan ihmettelemään mökkielämää.

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Tuttu fiilis tuo, että kissaa tule ikävä. Me olimme ulkomaanmatkalla viikonlopun ajan ehkä kolmisen viikkoa sen jälkeen kun C muutti meille. Vähän hassua istuskella Pariisissa iltaa ja puhua kissasta ja lähetellä sen hoitajalle tekstareita ;) Mutta niin se vain on. Kun kissa on hoidossa, sitä ajattelee koko ajan ja kantaa vähän huoltakin... Ja kyllä se muutenkin hallitsee puheita ja koko elämää kovasti. On ne niin ihania ja tärkeitä! Olen aina ihan kauhuissani, kun kuulen,että joku kissa on vaikka yön yli yksin tms. Ei meidän kissa vaan.... Meillä kasvatetaankin lellikissaa. ;)