perjantai 17. huhtikuuta 2009

Kokopäivähoidosta puolipäivähoitoon

Nemolla on selkeästi ollut mainiot oltavat hotelli Tassu&Tassussa. Kun menin keskiviikkona hakemaan Nemoa, joo, kyllä se tuli olkapäälle, mutta hyppäsi melkein saman tien alas. Tassutädit sanoivat, että Nemo on tosi kiva ja sosiaalinen kissa, jokseenkin tosin välillä hieman huomionkipeä. Nemo oli kuulemma äänestänyt kovalla äänellä vastaan, kun jaetut rapsutusvuorot olivatkin menneet tasaisesti kaikille kissoille eikä vain Nemolle.

Kotimatka taksissa menikin sitten yleiseen kitinään ja korista pois hyppelemiseen.

Kotona kierrettiin kaikki paikat moneen kertaan. "Mikäs uusi paikka tämä tällainen on?" Nemo piti aikamoista mouruamista jonkin aikaa ja jos en huomioinut, niin ääni vaan koveni. No, hotelli Kodissa ei nyt ainakaan saa ihan koko aikaa huomiota.

Ilmeisesti suurin osa mouruamisesta johtui siitä, että Nemon masu taisi olla hieman pipi. Kun mouruaminen vain jatkui ja Nemo kierteli ympyrää, kannoin Nemon vessaan. Nemolla oli ripuli ja ilmeisesti se oli hetkellisesti unohtanut oman vessansa paikan. Kyllä muuten voi kissan kakka haista pahalle. Nemo ei jostain syystä peittänyt tekeleitään, joten koko koti haisi, ah, niin ihanalle.

Olisikohan paikan vaihto vaikuttanut stressaavasti? Kakka on edelleenkin hieman ripulinomaista, mutta koska Nemo syö ja juo hyvällä halulla, ei luultavasti kyseessä ole sen vaarallisempi juttu. Ainakin google näin antaa ymmärtää. Toisaalta onhan Nemo voinut saada jonkun pöpön hotellista, koska näytti siltä, että ainakin lelut olivat yhteisiä kaikilla kissoilla.

Vaikka nyt on oltu kotona jo 2 päivää ja Nemo on tottunut taas vanhaan meininkiin (mm. tassuttelu- ja nuolemisherätys klo 6.06.), niin hieman vielä näkyy se, että Nemoa on selkeästi hemmoteltu. Hemmottelua on siis varsinkin se, että on ihmisiä ympärillä 24 h. Koko ajan pitäisi leikkiä ja jos ei leikitä, se kyllä kerrotaan. Voiko kissa oikeasti oppia viikossa uudet metkut? Näköjään voi.

Karvapalloleikkausjälki on ihan siisti, tosin haava on jotenkin kovettunut tai siis ympärillä on outoa kovaa ylimääräistä asiaa. Olisiko kuivunutta verta tms? Tosin se on kellertävää, ei punaista. Mystistä. Kun ei tiedä, mikä on normaalia.

Meidän normikamera on vielä Lapissa, joten päivän kuva ovat sen mukainen. Ei oikein pokkari pärjää järjestelmälle. Okei, ehkä syynä on myös Nemon vikkelät liikkeet ja kuvaajan herpaantuminen.

Nemo söisi kaikkea mitä me isot ihmisetkin. Onkohan Nemo saanut hotellissa raksujen sijaan ihmisten raksuja, kun ne kiinnostivat niin kovasti, että ihan piti pää työntää pussiin?

2 kommenttia:

Mirja kirjoitti...

Varsin hurmaavan oloinen sininen teillä. Itsekin haaveilen samanlaisesta, mutta eiköhän nyt kaksi karvaista asukkia riitä tähän kotiin näin ensihätään.

Meillä oltiin mökkiviikonlopun jälkeen myös vähän pöllämystyneitä, kun yhtäkkiä oltiinkin takaisin kotona. Ihan outoja, mutta silti tuttuja paikkoja. Mutta nopeasti siitä palautui.

Jenni kirjoitti...

Oho, aika hienosti on kissahotellissa mennyt! Kiva kuulla - eläinhotelli kuulostaa minusta eläimen kannalta tosi stressaavalta paikalta, mutta totuus voi olla näemmä aivan toinen.

Toivottavasti Nemon vatsa on nyt kunnossa. Oletko soittanut eläinlääkärille leikkaushaavasta? C:lle ei jäänyt mitään merkkejä leikkauksesta. Ei aristellut ollenkaan ja heti leikkauksen jälkeen paikat olivat aivan siisteinä, tosi hyvin siis meni kaikkineen. Kai se riippuu vähän siitäkin, miten paljon kissa itseään "ronkkii".