keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

1/8 tabuja

Ei sitten mennyt ripuli ohitse vaan oli pakko viedä Nemo lääkäriin. Kiva hoitajatäti otti verikokeen ja lääkärisetä totesi veriarvojen olevan kohdallaan. Ja epäili sitten jotain paksusuolen tulehdusta tms. Antoi kolmen päivän lääkekuurin, todella pikkuruisia 1/8-tabletteja sekä ohjeen pitää Nemo vesikuurilla seuraavat 24 tuntia.

Nemohan ei tietenkään itse pitänyt ollenkaan lääkärisedän ohjeista. Ruokaa olisi pitänyt saada. Inhottavaa, kun ei voi antaa toiselle ruokaa, vaikka selkeästi näkee, että nälkä on. Lisäksi lääketabletit, vaikka pieniä olivatkin, eivät meinanneet maistua sitten millään. Ne oli pakko upottaa lihapalaan ja tuijottaa, että Nemo varmasti söi sen. Aika köhimistä se oli.

Tänä aamuna oli jo niin kova nälkä, että lääkärin määräämä ravintolisä/suoliston puhdistaja -tabletti meni kyllä sellaista vauhtia suuhun, että näytti kuin sitä oltaisiin oltu pidemmälläkin dieetillä.

Toivotaan, että lääke auttaa, koska on tosi avuton olo, kun ei oikein voi tehdä mitään muuta kuin odottaa. Nemo on tällä hetkellä hoidossa kaverilla, koska lähdemme viikonlopuksi matkalle ulkomaille. Ainakin alku on kuulemma mennyt ihan hyvin, paljon on taas uutta tutkittavaa. Toivottavasti kakkakin muuttuu kiinteäksi, ettei kaverin tarvitse hoidella ripulikissaa. Ja muutenkin toivon, että nämä viime aikojen monet muutokset ja uudet paikat eivät saa Nemoa ihan stressaantuneeksi. Onnellinen kissa, onnelliset omistajat :)

Ei kommentteja: