torstai 2. huhtikuuta 2009

O-ou, nyt ne lähtee

Nyt on Nemon aika mennä lekurille, leikkausaika on varattu maanantaiksi. Ajateltiin, että on parempi leikata Nemo ennen kuin se pääsee mouruamaan pääsiäiseksi sinne kissahotelliin. Kissojen leikkausiästä on netissä aika vaihtelevia kirjoituksia, mutta me päätettiin nyt kuitenkin, että tämä on sekä Nemolle että meille ihmisille hyvä ratkaisu.

Mietityttää vaan, että onkohan se kovinkin järkyttävää Nemolle. Tosin eipä se varmaan tiedä, että miksi sillä sellaiset karvapallot siellä takana on. Mutta kai se nyt jotenkin vaikuttaa kissan mieleen? Ja sitten kun Nemo kuitenkin joutuu torstaina sinne kissahotelliin, niin onkohan se hyväksi. Jos raukka onkin ihan järkyttynyt leikkauksesta ja sitten se vielä joutuu viikoksi pois kotoa. Se ei varmaan halua enää palata kotiin.

3 kommenttia:

Vulpes kirjoitti...

Hyvin se menee, eikä Nemo osaa pallukoitaan kaivata. :) Kuinka vanha Nemo nyt on?
Ihan hyvä vaan leikata pojalta pallit pois ennen kuin alkaa merkkailemaan ja mouruamaan ja jotain naisten päälle ymmärtämään. Kun tämä vaihe jää kokonaan pois, poika ei osaa sitä kaivatakaan ja voi keskittyä ihan muuhun. Ja yleensä mitä nuorempana on leikkaus suoritettu, sitä nopeammin kissa siitä kuulemma toipuu, ei se Nemo siitä järkyty. :)

Ja meillä on Wallu ja Kisu ollut joskus kissahotellissa ja ihan hyvin on siellä mennyt ja kotiinkin on palattu silti ihan mielellään. :)

minimi kirjoitti...

Nemo on nyt 5 kk eli vielä niin pieni. Mutta joo, parempi näin, ei tartte sitten miettiä niitä tyttöjä sillä silmällä :)

On se kissalla rankkaa, kun ei edes tytöt sais kiinnostaa :)

Jenni kirjoitti...

Meistäkin tuntui, että leikkaus oli paljon dramaattisempi juttu ihmisille kuin kissalle. Vaikka C oli jo aika "miehekäs" käytökseltään, ei hän tuntunut ollenkaan ymmärtävän, mitä on tapahtunut tai ainakaan kaipaavan mitään vanhasta itsestään. C leikattiin aika vanhana, ja olen varma, että jos meillä on joskus vielä sama tilanne edessä, se kolli saa mennä aiemmin käsittelyyn. Aggressiivinen ja merkkaava, haiseva kissa ei ollut ihan kauhean ihana... Eikä se varmasti ollut kissallekaan kiva olotila, kaivata ja kärsiä koko ajan tuskaisena. Joten ei muuta kuin NAPS! :) Onnea matkaan!

Onnea matkaan myös kissahotelliin. Meillä ei ole sellaisesta kokemusta, mutta ymmärrän jännityksen. Minua jännittää jo se, että C menee huomenna vajaaksi viikoksi hoitoon, vaikka se menee tuttujen ihmisten luokse ja paikkaan, jossa on kerran käynyt etukäteistutustumassakin.

Ja, pakko myöntää, hassulta tuntuu sekin, että olemme viikonloppuna ennen reissuun lähtöä kotona ilman kissakaveria. Ihmeesti niihin näemmä tottuu muutamassa kuukaudessa. Voi olla, että koko reissu menee kissasta puhuessa ja sen perään soitellessa. ;)