maanantai 5. tammikuuta 2009

Vessa

Vaikka kuinka yritimme, emme onnistuneet löytämään netistä täydellistä kissanvessaa. Oli muutamia tosi hienoja, mutta hinta hipoi sen verran isoja euromääriä, että ei onnaa. Pitää muistaa, että kissa on kuitenkin kissa. Mutta koska haluamme, että kissalla on hyvät oltavat ja samalla kissanvessa on kivannäköinen, päätimme rakentaa sellaisen itse. Tai melkein ainakin.

Idea löytyi Ikea Hacker-sivustolta, jossa on tehty kissanvessa Ikean laatikoista. Joitain modauksia täytyy tehdä. Laatikko maalataan mustaksi ja nuo hopeiset kulmaraudat poistetaan. Niiden tilalle laitetaan sisäpuolelle sopivat kulmaraudat, jotka pitävät laatikon kasassa. Lisäksi aukko tehdään laatikon kapealle sivulle. Kuvia seuraa sitten, kun se saadaan valmiiksi. Onhan tässä viisi iltaa aikaa...

Turhautuneena kissatarvikkeiden ulkonäköön mielessä kävi jo idea, että pitäisikö laittaa pystyyn verkkokauppa, josta saa edullisesti kivannäköisiä tarvikkeita. Mutta toisaalta, kun nykyään asioita saa tilattua melkein mistä päin maailmaa tahansa, niin ehkä ei sittenkään.

Ei kommentteja: