sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Meillä vietetään illat näin...

...istun sohvalla, läppäri sylissä, ja Nemo istuu kiltisti vieressä seuraten hiiren liikkumista tai jotain muuta mystistä. On se hyvä, että Nemo on ymmärtänyt näinkin nopeasti, miten kotona kuuluu illat viettää :)

Silloin kun ei istuta vieressä joko syödään, leikitään tai nukutaan jossain muualla. Kissan elämä on niin helppoa. Tänään Nemo löysi oudon nukkumapaikan, keittiön induktiolieden. Induktioliesi on turvallinen, koska sitä ei saa vahingossa kuumaksi, mutta me ei kuitenkaan ymmärretä, että mitä kivaa on maata lasisella alustalla. Luulis pehmeämpiäkin paikkoja löytyvän.

Sunnuntain kunniaksi keitettiin seitä ja se katosi kyllä huippuvauhtia lautaselta. Eilinen jauheliha ja kana oli myös ilmeisen hyvää. Vettäkin juodaan jo oikein reippaasti.

Leikeistä höyhenviuhkan perässä juoksemista ei ole vielä voittanut mikään muu. Tosin eilen Nemo leikki pitkään taksikuitilla, joka tippui vahingossa lattialle. Se kantoi sitä suussaan, antoi sille vauhtia tassulla ja juoksi sitten perään kuin pikajuna. Halpoja leikkikaluja toisella.

Nemo on todella ihmisrakas. Se ei koskaan pyri pois, kun sen nostaa syliin. Sitä voi silittää milloin vaan mistä vaan ja se vaan kehrää tyytyväisenä. Ja kuten kuvasta näkyy, ei ole väliä, missä asennossa ihminen on, se on vaan niin tyytyväinen ihmisestä hehkuvaan lämpöön.

1 kommentti:

Vili kirjoitti...

On se kyl aika hieno mirri :)