maanantai 5. tammikuuta 2009

Tarvikeostoksilla

Yllättävän paljon erilaisia asioita pitää ostella, kun kotiin tulee kissa. Pienestä vessalapiosta kiipeilypuuhun. Lauantaina poikkesimme eläinkauppaan ja mukaan jäi kissanhiekkaa, kissanminttua, ohran siemeniä ja vessalapio. Kynsisakset, harja ja leluja on hankittu jo aikaisemmin. Kasvattajan kehoituksesta ostimme myös lattiaraapimalaudan. Tykkää kuulemma kissat raapia lattialla olevaa lautaa ja samalla säästyy matot.

Lisäksi kaikesta ensimmäisen postauksen angstista huolimatta olemme ostaneet tavallisen kiipeilypuun, koska kävi tuuri ja löysin sellaisen mustalla karvalla. Nyt vaan pitää löytää sille joku suht huomaamaton nurkka. Ei se kuitenkaan niin hieno ole.

The Pet Extraordinarium -verkkokaupasta löysin kivannäköisen kissanpedin ja tällainen sieltä on nyt tulossa. Iglu-mallinen, mutta ihan kivalla kankaalla. Toivottavasti pentukin tykkää.

Vielä pitäisi ostaa vähän kissanruokaa, jotta on sitten heti matkan jälkeen jotain annettavaa. Lähdemme siis viikoksi laskemaan ja kun tulemme lauantaina, haemme pennun heti kotiin. Joten olisi hyvä, että kaikki tarvittava on kunnossa siinä vaiheessa.

Ei kommentteja: