sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Ruokaa, unta ja hellyyttä

Nemon elämä on aika helppoa. Ruokaa tulee aina aamulla, kun on tarpeeksi kauan tassutellut ihmisen päällä, nuollut kasvoja ja tunkenut itsensä kainaloon. Sitten voikin nukkua koko päivän ja kun ihmiset saapuu illalla kotiin, pääsee leikkimään ja saa lisää ruokaa. Leikin jälkeen on mukava käpertyä kainaloon ja kun ihmiset on menossa nukkumaan, voi itse juosta ympäri asuntoa ja nauttia elämästä.

Tietokone kiinnostaa edelleen tosi paljon. On kiva tuijotella tietokoneen ruudun takaa, kun ihmiset yrittää tehdä hommia. Yritä siinä nyt sitten keskittyä, kun kaksi silmää tuijottaa.

Veden lisäksi tuli on huippukiinnostavaa. Viime viikonloppuna Nemo tuijotti lumoutuneena kynttilän liekkejä. Nemo on kuitenkin fiksu kissa eikä edes yritä koskea liekkiin.

Turkin harjaaminen on meillä operaatio. Nemo nauttii siitä kovasti, kunhan mukana on kaksi harjaa. Toisella voi harjata ja toista pitää saada pureskella. Luulis olevan aika kovaa, mutta Nemosta se on kivaa. Ilman kahta harjaa meillä ei turkkia harjattaisi.

Ei kommentteja: