keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Kissan loma

Me olemme selkeästi liian kiintyneitä meidän pieneen suloiseen kissaan, koska me mietitään ja mietitään, että voidaanko me laittaa Nemo kissahotelliin meidän pääsiäisloman ajaksi. Mitä jos se saa tosi pienen kopin ja mitä jos kukaan ei leiki sen kanssa ja mitä jos se ei pääse kenenkään syliin, vaikka se tykkää siitä kovasti ja mitä jos se ei tykkää ollenkaan olla siellä ja mitä jos se ei muista meitä enää viikon jälkeen tai on tosi vihainen meille. Mitä jos?

Siis sehän on vaan kissa. Ei lapsi. Mutta silti, Nemo on nyt perheenjäsen ja tietysti me kannamme huolta, että toisella on kaikki hyvin. Kai Nemollakin jotain tunteita on?

Lähdemme pääsiäiseksi Lappiin emmekä voi ottaa Nemoa mukaan. Eikä meillä oikein ole ketään sellaista, jota voisi pyytää käymään joka päivä Nemoa katsomassa. Joten kissahotelli on kai paras vaihtoehto. Siellä se ainakin saa ruokaa ja puhtaan vessan joka päivä.

Ehkä Nemo pitää sitä lomana. Se voi riehua ihan niin kuin haluaa omassa pikku huoneessaan eikä meitä ihmisiä ole koko ajan jaloissa hätyyttelemässä, että tuota ja tuota ei saa tehdä.

Meinaako ne laittaa mut hotelliin?

Ei kommentteja: