keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Ruokaa ulkomailta asti

Nemo sai tällä viikolla ensimmäisen kerran paketin ihan Saksasta asti. Olemme tilanneet ruoat yleensä täältä kotomaasta, mutta kun kaikki sanoivat, että Zooplussasta saa edullisemmin, täytyihän meidänkin sitä kokeilla.

Paketti saapui viikon odottelun jälkeen. DHL tai Posti tai kuka sitten laatikon kuljettikin ei oikein osannut käyttää puhelinta. Ruokapaketti olisi ollut ovella jo perjantaiaamuna, mutta meillä on portti lukossa. Ei sitten tullut kuljettajalle mieleen soittaa. Joten paketti saatiin kotiin vasta maanantaina, ihan itse Postista hakemalla.

Kaikki ruokapurkit olivat ehjinä ja niitä todellakin oli. Kyllä nyt riittää Nemolla herkkuja. Tosin Nemo tuntui olevan paljon kiinnostuneempi pahvilaatikon ympärillä olevasta kovasta muovinauhasta kuin itse ruoasta.

Nemo syö yleenä Almo Naturea ja FelinePortaa, mutta nyt Nemolle tarjotaan myös mm. Miamoria ja Animondaa. Miamorin neliöpurkissa oleva kalkkunamössö ei kelvannut Nemolle ollenkaan ja mietin, että just, nyt on sitten 30 purkkia ruokaa, jota Nemo ei syö. Oliskohan ensin pitänyt kokeilla, kelpaako muut merkit? No, ruoka jäi lautaselle koko päiväksi. Kokeilin kuitenkin illalla pussi-Miamoria ja se onneksi maistui. Ei siis ihan turha ostos.

Purkkiruoan lisäksi Nemo syö vähän mitä sattuu ja viimeisin aika eksoottinen ruoka on oliivit. Ja varsinkin valkosipulimarinoidut oliivit. Ei Nemo tosin oliiveja kokonaisina syö, vaan nuolee niitä kovasti, mutta silti. Outo kissa, koska edes minä en pidä oliiveista.

2 kommenttia:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Kaikki ihmisille tarkoitettu ruoka on hyvää ainakin herra Mäykysen mielestä, joten jos Nemo on vähääkään samanlainen, niin ei ihme, että oliivitkin maistuvat. Joskus on pohdittu, että "pahat" kissanruoat pitäisi laittaa ihmisten lautaselle ja "unohtaa" pöydälle, niin ehkä ne sitten kelpaisivat ;) Samalla tulisi kyllä ehkä opetettua myös huonoja tapoja...

minimi kirjoitti...

Nemolla on kasvava määrä erilaisia pahoja tapoja, joten tuo pöydältä syöminen on yritetty jättää vähemmälle. Vaikka kyllähän Nemo aina tunkee päätään lautaselle, kun jotain hyviä tuoksuja nenään leijailee. Mutta ilmeisesti Nemo nyt ei näänny nälkään, vaikka ihan aina ei ruoka maistukaan. Kun ei kuitenkaan ehkä ole hyvä syöttää samaa ruokaa seuraavat 15 vuotta :)