perjantai 27. toukokuuta 2011

Aamuyllätys

Pakko tulla hehkuttamaan, mutta tänä aamuna otettiin hurjan iso askel eteenpäin Nemon ja Nellin kaveruudessa. Yhteinen aamuralli kello kuusi (painiottelu ja satasta asuntoa edestakaisin) sai meidät sulkemaan kaverukset olohuoneeseen. Herättyäni näin suloisen näyn. Nemo makasi suosikkitorninsa ylätasanteella ja Nelli makasi Nemon vieressä tai no päällä, koska ahdastahan siinä oli. Mutta he nukkuivat vierekkäin, sovussa, mitä ei ole vielä tapahtunut.

Toki tapahtuma oli niin erikoinen, että heti kun sain kameran käteeni, Nelli hypähti lattialle ja inahti kuin en olisi saanut nähdä koko hommaa (tai sitten oli kova nälkä) eikä sitä todellakaan saanut ikuistaa kameralla. Joten kuvasta tuli pelkkää vauhtiviivaa ja mössöä.

Mutta nyt on taas paljon luottavaisempi olo. Kyllä tästä vielä saadaan aikaan hyvä kissasisarusten yhteiselämä :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on myös 4-vuotias venäjänsininen ja olen kauan halunnut sille toisen kissan kaveriksi. Nyt kun on katsonut miten hyvin teidän kissat pärjää keskenään, niin uskon että meidänkin poitsu voisi pärjätä pikkuisen kanssa. <: Olen myös harkinnut bengalia, mutta venäjänsinisellä on niin mainio luonne (+teidän siniset kissat mätsää hyvin yhteen), että pitää vielä harkita. Siniset rulaa!

Minni kirjoitti...

Tuohan on jo aivan mainiota!
Harmi, ettei noista tilanteista aina ehdi ottaa kuvia.
Minni lopettaa heti kaikki leikit ja hassuttelut kun huomaa kameran:-(.