tiistai 22. joulukuuta 2009

Sivuääni sydämessä

Käytiin tänään Nemon kanssa 1v. terveystarkastuksessa. Kaikki oli muuten ihan ok, mutta lääkäri kuuli sydämessä sivuäänen. Sivuääni kuului, kun Nemoa jännitti ja se tärisi kovasti, mutta kun Nemo oli ihan rauhassa, ääntä ei kuulunut.

Tosi kiva näin ennen joulua kuulla tollasta ja tietysti itseään syyttää sitten siitä, että ei vienyt Nemoa aikaisemmin tarkastukseen. Lääkäri kehotti viemään ultraäänitutkimukseen ja varasin ajan Felinasta ensi  maanantaiksi. Mieheni kuitenkin sanoi, että nyt pitää saada heti tutkimuksiin, muuten menee joulu ihan pihalle, joten saimme ajan huomiseksi eläinlääkäriasema HauMausta. HauMausta ei ole mitään kokemusta, mutta kaipa he ovat ihan yhtä hyviä kuin muutkin.

Miksi näin pitää tapahtua? Toivon vaan, että se ei ole mikään vakava juttu tai että sen saa hoidettua.Nemo on vasta yhden, miten voi niin pienellä suloisella kissalla muka olla joku vika sydämessä?

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Voi kauheaa. :( Toivottavasti se oli vain jännityksestä johtuvaa, voisiko se olla selitys... Onneksi saitte jo huomiseksi eläinlääkäriajan. Tsemppiä ja onnea matkaan!

marjis kirjoitti...

Toivottavasti Nemo on kunnossa, eikä kyseessä ole mikään vakava. Oikein hyvää joulua teille kaikelle!

minimi kirjoitti...

Olisi kyllä maailman paras joululahja, jos Nemo olisi kunnossa. Oon jo miettinyt kaikki pahimmat skenaariot, mutta ei se ehkä nyt auta. Täytyy vaan odottaa huomiseen.

Jenni kirjoitti...

Onni onnettomuudessa (joka ei toivottavasti ole onnettomuus) on, että se lääkäri on jo huomenna. Maanantaihin olisi varmasti mahdotonta odottaa... Yrittäkää olla miettimättä kauhuskenaarioita, vaikka se onkin varmaan noin miljoona kertaa helpommin sanottu kuin tehty. Voi pientä Nemoa! :(