sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Joulupuu on rakennettu

Päätimme Nemosta huolimatta tuoda tänäkin vuonna kuusen kotiin. Kuusta enemmän Nemoa tuntui kiinnostavan sulava lumi, joka valui kylpyhuoneen viemäriin. Toki kuusen tuoksu vähän mietitytti, mutta ainakaan vielä (kun kuusi on ollut koristeltuna pari tuntia) kuusi ei ole kaatunut eikä pallot lennelleet. Mikä on niin hyvä, koska joulukuusi täytyy kyllä jouluna olla.
 

Nemo auttoi myös kiltisti kuusen koristelussa juoksemalla koristenarut perässään, jolloin ne mukavasti suoristuivat kuusta varten.

 

Vaikka joulu on tulossa ja koristeet ovat kaulassa, on Nemolla hieman huolestunut ilme. Jokohon se tietää, että jouluksi on luvassa ihan ennennäkemätöntä menoa? Nemo pääsee automatkalle Turkuun asti, ja siellä odottaa outo paikka ja koira. Mielenkiinnolla (ja kauhulla) odotamme, että minkälainen juoksu-haukku-maukuna -kilpailu jouluna saadaan aikaiseksi.

 

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Hyvää joulua Nemolle - ja vertaistukea sekä riehumiseen että matkailuun. Me juuri eilen kirjattiin hyviä jouluriehumisvinkkejä Nemollekin - C ja T olivat aika vauhdikkaita pikkujouluissa... Ja meilläkin on tiedossa suuri joulumatka (junalla) sekä jouluilua koiran kanssa, tosin koira on saman talon eri asunnossa, mutta eivätköhän karvaiset toisensa haista.

Hauskaa, iloista ja RAUHALLISTA joulunaikaa Nemolle ja henkilökunnalle! :)