tiistai 30. kesäkuuta 2009

Kuumuus

Välillä tuntuu, että tämä helle vaikuttaa Nemoon ja toisinaan taas ei. Eilen illalla Nemo makasi pitkiä aikoja lattialla tassuja venytellen. Tai sitten se lötkötti kiipeilypuussa toinen etutassu laidalta ulos roikkuen.

Toisaalta näyttää siltä, että vaikka olisi kuinka lämmin, läppärin lämpöä ei edes helle voita. Ulkona on 20 astetta lämmintä ja Nemo nukkuu rauhallisesti kuuman näppäimistön päällä.

Minä tietysti kiikutan jatkuvasti vesikippoa Nemon lähelle, jotta se joisi edes vähän vettä. Luulen siis, että Nemo ei muka juo vettä, vaikka asia ei niin olekaan. Jotenkin vaan tuntuu, että Nemon pitäisi juoda enemmän, ettei helle pääse yllättämään. Mutta kaipa se osaa säännöstellä omaa juomistaan ihan itse.

Nemo on viime aikoina jutellut taas ihan hurjan paljon. Ja minä tietysti, että "onko joku hätä?" Vähän niin kuin joku kertoisi päivän tapahtumista ja minä kysyisin, että onko joku hätä. Kunpa vaan osaisi tuota kissaa, niin tietäisi, mitä Nemo haluaa kertoa. Ruokaa, vettä, kuuma, syliin, rapsutusta?

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

On se ihana. :) Rapsutukset Nemolle!

Jenni kirjoitti...

Kyllä meillä ainakin on kuumuus vaikuttanut: hellepäivinä vain köllitään eikä ruoka ja juoma maita. Eli taitaa se vaikuttaa nuoriinkin kissoihin - sitten viileämmällä pitää ottaa kaikki takaisin ja riehua entistä enemmän...