torstai 21. toukokuuta 2009

Söpöläinen lämpöpatterilla

Nemo makaa monesti iltaisin sohvan vierellä, wlanin päällä. Se on lämmin, joten siihen on kiva asettaa tassut ja tuijottaa suloisesti meitä ihmisiä. Nemo on saanut uuden lempinimen "Söpöläinen".

Ja kaiken söpöläisyys- ja lässytysmeiningin (niin, aivan kuin vauvalle puhuisi. Mikä siinäkin oikein on?) lisäksi meillä on alettu miettimään toista kissaa leikkikaveriksi Nemolle. Ei meistä todellakaan pitänyt tulla näin kissaihmisiä, mutta näköjään tuollainen karvakasa saa mielen muuttumaan. Olisi myös ihan mielenkiintoista tietää, miten Nemo pärjäisi näyttelyissä, koska se on ainakin ihmistensä mielestä maailman kaunein kissa :) Mutta jospa ei nyt kuitenkaan...

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Vai niin, vai että sielläkin. Ihan kuin jokaisessa yhden kissan (blogi)taloudessa mietittäisiin juuri nyt toisen kissan ottamista. Onko nyt jotain erikoista ilmassa? Lähetin juuri äsken meidän karvaherran kasvattajalle tiedustelun, josko siellä olisi pikkuveljiä tarjolla. Luultavasti ensi viikolla mennään ainakin katsomaan pentuja ja keskustelemaan kakkoskissasta... Eikä mekään todella muka oltu kissa- eikä muitakaan eläinihmisiä, me vain otettiin aikoinaan kissa YHDEKSI YÖKSI hoitoon! Harmaat söpöläiset ovat vaarallisia.