torstai 7. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Pitkästä aikaa päivitystä. Nemolle ja Nellille kuuluu hyvää. Pikkutyyppi syntyi heinäkuussa ja siitä lähtien on tämän blogin päivitys jäänyt. Nemo ja Nelli eivät moneen kuukauteen reagoineet mitenkään pieneen vauvaan. Ei siis esimerkiksi tarvinnut laittaa kissaverkkoa vauvan sängyn päälle. Kohtelu oli suorastaan välinpitämätöntä.

Nyt, kun pikkutyyppi on alkanut kiinnostumaan Nemosta ja Nellistä, ovat myös kissat ehkä ymmärtäneet, että tuo pieni tyyppi ei ole ihan samanlainen kuin isot ihmiset. Pikkutyyppi reagoi kissoihin kiljumalla ja nauramalla. Nemo ja Nelli ovat varmastikin hauskinta, mitä hän tällä hetkellä tietää. Ruokakin jää syömättä, jos Nemo ja Nelli ovat näkösällä.

Onneksi Nemolla ja Nellillä on toisensa, koska ikävä kyllä niiden kanssa ei ole tullut leikittyä yhtä paljon kuin ennen. He kyllä pitävät seuraa toisilleen, mutta vähän sitä tuntee huonoa omatuntoa, kun ei ole samalla tavalla aikaa. Pikkutyyppi kuitenkin kasvaa kokoa ajan, ja kissoilla tulee varmasti olemaan yllin kyllin leikkiä, kun pikkutyyppi pääsee jaloilleen ja alkaa jahtaam... leikkimään niiden kanssa.

Muutama vanha kuva tähän loppuun. Nelli löysi yhtenä aamuna teepussit pöydältä ja vihreä tee tuntui olevan kuin kissanminttua. Se sekosi ihan täysin.

5 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Vihreä tee? Jaaaa tuotapa pitää koklata .

Anonyymi kirjoitti...

Onnea pikkuiselle joukkoineen! Teidän kuulumisianne on odotettu.

PippaLee kirjoitti...

Seassa näyttää olevan myös Pukkaa...nimittäin pari tuntemaani kattia menevät aivan pähkinöiksi, kun lähistöllä on Pukka-teetä! Melkein mikä tahansa maku saa nelitassuiset sekaisin, mutta voi päivää sitä pussin puskemista ja kierimistä, jos kyseessä on Night time-tee.

sea kirjoitti...

Vai oliko jossain pussissa valerianaa, (virmajuurta)? Meillä Anni repi joskus teepusseja hyllystä joka yö lattialle kunnes tajusin yhden teen sisältävän valerianaa. Annihan ei reagoi kissanminttuun, joten tuo löyty oli ihan kiv. Onpahan joku tuote millä "huumata" kissa. ;)

Mini kirjoitti...

Voipi olla, että tuossa vihreässä teessä oli jotain ylimääräisiä kissan mielestä kivalta tuoksuvia aineisosia, se on ostettu jostain Ranskan ruokamarketista :) Ja tuo sininen pussi oli kamomillaa, ehkä sekin tuoksui kivalle. Voi toki olla, että valeriaanaakin löytyy. Tai sitten se oli tuo Pukka. Ei voi tietää, mutta nautinnolliselta se näytti :)