keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Uusinta sukkapukumuotia


Nellin leikkaus oli reilu viikko sitten maanantaina. Se meni oikein mainiosti ja Nelli oli jo parin tunnin päästä oma vilkas itsensä. Vähän oli aluksi hankaluuksia pysyä pystyssä, vaikka kova yritys olikin.

Nelli ei oikein tykännyt sukkapuvusta, jonka hän sai päällensä samana iltana. Jotenkin se vaikutti koordinaatiokykyyn, koska etujalat toimivat, mutta peppu pyllähti aina maahan, kun Nelli yritti nousta pystyyn. No, kai sitä vähemmästäkin tuntuu kummalliselta, kun saa päällensä tuollaisen kissan makkaraksi muuttavan kangasputken.

Aluksi Nelli sai puvun jotenkin ihmeellisesti pois etutassuista, ja puku oli rullalla mahan ja takajalkojen kohdalla. Tein puvusta vähän isomman version, ja se alkoi jo pysyä päällä. Hienosti Nelli jaksoi, ja nyt puku on ollut poissa jo pari päivää. Eikä yhtään ole haavaa Nelli repinyt.

Meno on jatkunut samanlaisena kuin ennenkin (yölliset formulat ja hiirellä leikit), joten ei ilmeisesti mitään suurempia traumoja leikkauksesta jäänyt. Haavan ympärillä on iso karvaton alue, mutta kaipa se karva pian kasvaa takaisin.

1 kommentti:

Manta kirjoitti...

Heippa Nelli!

Meidänkin kissa leikattiin viimeviikon maanantaina, Manta ei kuitenkaan tarvinnut sukkaa päällensä. Mantalla on myös inter-netissä blogi, jossa kirjoittikin viimekerralla leikkauksestaan. (Manta kirjoittaa siellä) Jos haluat käydä siellä, oisoite olisi www.mantakissa.blogpot.com, kiitos käynnistä ja jos vielä liittyisit lukijaksi niin olisi kiva!

T. Mantan emäntä

P.S. Manta seuraa blogiasi hyvin aktiivisesti, ja sanoo Nellille terkkuja koska tietää millaista on olla ilman masukarvoja!