maanantai 4. heinäkuuta 2011

Purjeet ylös ja lomalle

Me lähdetään nyt lomalle. Nemo ja Nelli jäävät kotiin, mutta ovat tarkasti vartioituna nettikameran välityksellä. Tosin ne yleensä ovat jossain ihan muualla kuin kameran edessä, kun meille tulee ikävä ja yritämme nähdä edes pienen pilkahduksen. Lisäksi kasvattajatäti on lupautunut käymään päivittäin ruokkimassa ja leikittämässä, joten eiköhän nuo kaksi ihan hyvin pärjää. Ainakin on ensimmäistä kertaa varmasti luotettava ja kissat tunteva hoitotäti paikalla.

The Poseeraus by NelliNemo ottaa vähän rennommin ja toivoo varmaan, että oppisi joskus syömään ruohoa. Meillä nimittäin ruohoa syödään niin, että minä katkaisen ruohonpätkän ja syötän sen Nemolle :) Nemo ei vaan jostain syystä saa itse ruohoa katki ja jos saakin, sen syöminen ei onnistu. Ei varmaankaan auta asiaa tuo syöttäminen, mutta kun toinen istuu astian edessä ja tuijottaa anovasti... Ruoho olisi hyvää. Osaako muiden kissat syödä ruohoa itse? Neuvoja, miten saisin Nemon oppimaan sen?Nemo ja Nelli toivottavat hyvää kesää kaikille kissakamuille! Palaillaan taas reilun viikon päästä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meijän kissa oppi syömää sillä ruohoa että samalla tavalla nypin ja leikkelin sille siitä paloja. Homman tajuttuaan se joka kerta repi ruohot juurineen irti, nakkeli multaa ja lopuksi heitti koko astian pöydältä alas. (-:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Hyvää lomaa! Onneksi on hoitopuoli kunnossa. Meillä ruohoa syötetään pieninä kimppuina kädestä :)