perjantai 30. heinäkuuta 2010

Kuvakuulumisia

Nemo voi hyvin, ihmiset ei vaan ole kerenneet bloggaamaan Nemon puolesta. On ollut töitä ja valmistumisia ja kaikenlaista. Ja työkiireet jatkuu, ja toinen ihminen aloittaa opiskelut, joten jatkossa bloggaaminen on varmaan aika kuvapainotteista, jos sitäkään.

Me ihmiset ollaan oltu kaksi viikkoa kotoa poissa (viikko poissa, viikko kotona ja viikko poissa)  ja kokeilimme Kissakamu-palvelua, jotta Nemon ei tarvitsisi lähteä kissahotelliin. Ja täytyy sanoa, että olimme todella tyytyväisiä. Kissakamu käy päivittäin antamassa ruokaa, tyhjentämässä vessan ja mikä tärkeitä, leikkimässä ja hellimässä kissaa. Palvelusta saa kotitalousvähennyksen, joten loppusumma ei päätä huimaa.

Nemo tuntui myös hyväksyvän tällaisen hoitotavan, koska ei näytä saaneen mitään traumoja yksinolosta. Kunhan joku leikkii ja antaa ruokaa :) Nemo on tosin ollut nyt todella läheisyydenkipeä, ilmeisesti se kuitenkin sitten tajuaa, kuka sen "oikea" ihminen on. Koko ajan tulossa syliin, mikä ei tietysti meitä haittaa, koska meistä on kiva, että Nemo tykkää olla lähellä.

 "Nyt ne ei ainakaan pääse lähtemään, kun istun tässä kassin päällä"

1 kommentti:

Eriqou kirjoitti...

Mekin käytimme Kissakamu-palvelua lomamatkamme aikana ja olimme tosi tyytyväisiä. Ei tarvinnut vanhaa kissaneitiä raahata minnekään eikä kiusata tuttuja ja sukulaisia kissavahdin toimella. Misu tuli ovella vastaan supertyytyväisen näköisenä, kun palasimme lomalta ja oli vissiin nauttinut rentouttavasta hiljaisuudesta sekin lasten poissaollessa ;-) Hyvä oli palvelu ja tulemme käyttämään toistekin.