lauantai 27. helmikuuta 2010

Keittiöapulainen

Nemolle kuuluu hyvä, mitä nyt viime aikoina mouruaminen on kasvanut ihan uusiin mittoihin. Koko ajan pitäisi olla vieressä tai leikkimässä. Ja kun me ihmiset tehdään tällä hetkellä aika paljon töitä, ei vaan voi koko aikaa olla toisen kanssa. Ja vaikka ollaan yritetty olla huomioimatta, niin ei kyllä paljon auta. No, onneksi on kotona ovia, niin voi sulkea niitä ja saada edes hetki yöllä rauhaa.

Ihan mielenkiintoista olisi tietää, mistä tämä mouruaminen ja vinkuna johtuu, koska kaikki on muuten ihan hyvin. Mutta tutkimattomat ovat kissan tiet.

Nemo tykkää istua lieden vieressä, kun valmistetaan herkkuseitiä. Osaa Nemo muutenkin poseerata kameralle ihan tyylikkäästi.

 
  
  
  
  
 

2 kommenttia:

Paulette kirjoitti...

Hienoa, että teillä on pikku keittiöapulainen... Meilläkin joskus on hyvin innokas apulainen. Teidän apulainen on kyllä tosi upeannäköinen kisu!

Jenni kirjoitti...

Ehkä Nemolla on kissa maaliskuussa -levottomuutta? Tai kaipaa kaveria? Meillä ainakin Cisu, vaikka onkin todella vilkas luonteeltaan, lopetti lähes kaiken huudon ja häiriköinnin kun sai kaverin.

Mutta tuo kaikki on toki arvailua. Kissat ovat tutkimattomia! :)