lauantai 12. syyskuuta 2009

Pientä aavistelua

Nemo on tainnut huomata, että jotain isoa on tapahtumassa, koska Nemo välillä ilmaisee selkeästi, että nyt pitäisi leikkiä enemmän. Välillä on ihan huono omatunto, kun Nemo ei saa 100 %:sti sitä huomiota, jota se kodin keskipisteenä ansaitsisi. Mutta ehkä Nemo antaa anteeksi, kun se parin viikon päästä huomaa, että isot ihmiset ovat palanneet raiteilleen. Kuvia on kertynyt taas iso kasa, koska kuviahan nyt aina kerkiää ottamaan, mutta niiden muokkaaminen onkin sitten toinen juttu.

Kotiin on tullut outo valkoinen pallo, joka pitää pelottavaa ääntä. Nemo kiersi jumppapallon aika kaukaa, mutta vähän piti kuitenkin tutkia. Tosin näin parin viikon jälkeen Nemo on varmaan hyvin iloinen, koska pallo on niin huonolaatuinen, että siitä lähtee ilmat pihalle, vaikka sillä ei tekisikään mitään.

Leikkihiirtä pitää vaania varovasti, ettei se vaan juokse pakoon.

Ja leikin ja hiiren kiinnioton jälkeen on taas mukava kellahtaa kesken kävelyn kyljelleen ja nautiskella vaan elämästä. Nemo nauttii nykyään suunnattomasti siitä, että voi kellahtaa ihan missä vaan, ihan milloin vaan.

Mitäköhän mielenkiintoista tässä kuvassa tapahtuu. Olisikohan taas hiiri päässyt yllättämään?

Uuden kameran johdot ihmetyttävät ja pitihän niillä vähän leikkiäkin.

Ei kommentteja: