torstai 16. heinäkuuta 2009

Kesälomailua

Samalla kun me isot ihmiset oltiin purjehdusreissulla, Nemo oli hoidossa meidän luottohoitajalla. Nemo oli viihtynyt taas mainiosti, vaikka olikin joutunut parina hetkenä oven taakse katselupaikalle. Koska Nemo ei voi mennä parvekkeelle, ettei vaan putoa (eikä valjaita ole), niin Nemo oli kuulemma tuijottanut parvekkeen oven takana ja maukunut, että mää kans. Toisella kerralla Nemo oli joutunut lasioven takaa vain availemaan suutaan, kun hoitotäti oli vahannut uutta senkkiään. Nemo olisi voinut olla aika vahassa, jos olisi päässyt osallistumaan työhön.

Huomattiin purjehdusmatkalla, että joissakin veneissä on venekissoja. Tosin enemmän oli koiria pelastusliiveissä. Periaatteessa kai Nemonkin voisi veneeseen ottaa, mutta olisi se aika rankkaa olla pelastusliiveissä ja valjaissa, kun ei oikein mitään saisi tehdä. Ja missä ihmeessä hiekkaa oikein säilytetään veneessä vai pissaavatko venekissat laidan yli? Luulisi, että kun ollaan merellä vähän isommissa aalloissa, niin hiekka lentelisi ympäri kajuuttaa. Joten ehkä Nemo viedään kuitenkin jatkossakin hoitoon.

Nemo pääsi hoidosta oikein autolla pois, kun meillä oli laina-auto käytössä. Ja koska Nemoa ei viitsinyt jättää kauppareissun ajaksi yksin autoon, niin Nemo sai mahdollisuuden tutustua autoon kuljetuskopan ulkopuolelta. Vitsi, että se oli jännää. Piti tutkia kaikki paikat, kaasupolkimista lähtien. Mutta aika kuuma autossa taisi olla, koska Nemo läähätti. Ihan niin kuin koira. Enpä ole sellaista ennen nähnyt.
2 kommenttia:

Mirja kirjoitti...

Meilläkin tutustuttiin tuossa aiemmin autoon ihan perinpohjaisesti, josko matkustaminen sujuisi sitten tutussa kulkupelissä paremmin. Ei edistystä tähän mennessä, samaa rääkymistä on autoilu kuin aiemminkin.

Kuumat kesäpäivät saa meilläkin kisut läähättämään.

Jenni kirjoitti...

Mielenkiintoinen ilmiö tuo venekissat! Selvisikö, minkä rotuisia kissat ovat ja onko ne opetettu veneilemään ihan pienestä pitäen? Ihmettelimme juuri mökillä ollessamme, onkohan venekissoja ollenkaan, venekoirat kun ovat aivan tavallinen ilmiö. Meidän poitsut olivat sen verran järkyttyneitä jo meren näkemisestä, ettemme vieneet heitä edes laiturille, veneestä nyt puhumattakaan...