torstai 18. joulukuuta 2008

Kissatarvikkeiden design

Käytiin joitakin viikkoja sitten katsomassa ihania kissanpentuja ja meille tulee nyt sitten kissa. Ja kissallehan täytyy hankkia erinäisiä tarvikkeita. Oon selannut nettiä läpi ja tullut siihen tulokseen, että kissan tarvikkeet on ihan kamalia. Onneksi on jo keksitty ihan design-tuotteitakin, mutta niiden hinnat ovat sitten ihan jotain muuta.

Otetaan nyt vaikka kissan kantokoppa, joka on pakko ostaa, jotta kissaa voi turvallisesti kuljettaa vaikka eläinlääkäriin. Mutta miksi kopan pitää olla muovisen näköinen. Tuo vasemmalla olevahan nyt on sellainen peruskoppa, jota saa muutamalla kympillä. Mutta on se hirveän näköinen. Vertaa nyt vaikka viereiseen Sleepybodiin. Sleepybod olisi tosi kiva, mutta hintaa tulee sellaiset vajaat 200 euroa, kun sen Usasta tilaa. Siitä tosin saisi kissalle pedin, kun poistaa tuon päällyskuomun.Toinen on kissojen pedit. Ihme karvaigluja. Olisko vähän hieno tällainen oikeanpuolimmainen Hepperin Pod Ped 2. Olis kissalla aika mukavat oltavat vähän korkeammalla ja peti näyttäisi kivalta kotona. Mutta eipä ole tuokaan ihan halvimmasta päästä.

Ja kolmantena kissojen kiipeilypuut... Mikä ihme siinä on, että suurin osa on tuollaisia kamalia häkötyksiä, kamalilla päällyksillä? Oikeanpuolimmaisessa Refined Felinen kiipeilypuussa on jo mietitty designia ja tuollaisen voisin ottaa kotiini heti. No, hinta tulee tässäkin vastaan.

Pointti on siis se, että koska lemmikkieläin on osa päivittäistä elämää, niin eikö eläimillekin voisi tehdä kivannäköisiä tarvikkeita hieman edullisemmin.

ModernCat -sivustolta voi käydä tutustumassa mitä hienoimpiin designtuotteisiin.

www.sleepypod.com
www.hepperhome.com
www.therefinedfeline.com

Ei kommentteja: